Sreda 21.05.2014.
11:33
Beta

Bekam: Engleska ima šanse da stigne do završnice SP

Dejvid Bekam
 

Bekam je pohvalio izbor selektora Engleske Roja Hodžsona, koji je podmladio ekipu, ali i pozvao iskusne igrače.

"Mislim da je to veoma dobar izbor igrača. Roj je obavio veoma dobar posao otkako je preuzeo reprezentaciju. Posao selektora je sjajan, ali i težak. Izabrao je igrače koji su u sjajnoj formi, a u timu imate i mlade igrače koji su odlično odigrali sezonu u Premijer ligi, koja je ove sezone bila najbolja svetska liga", rekao je Bekam za Skaj Sport.

"Kapiten Stiven Džerard je odigrao jednu od najboljih sezona u karijeri, poštuju ga mladi igrači i za takvog kapitena svi žele da igraju. Mislim da možemo da napravimo par iznenađenja na turniru", rekao je bivši fudbaler Mančester junajteda i Real Madrida.

Na Svetskom prvenstvu u Brazilu, od 12. juna do 13. jula, Engleska će igrati u Grupi D sa Italijom, Kostarikom i Urugvajem.

"U teškoj smo grupi, ali nema razloga da ne stignemo do same završnice Mundijala. Igraćemo protiv velikog tima - Italije, koja uvek pruža dobre igre na Svetskom prvenstvu. Imaju odlične igrače i veliku istoriju, ali to može da bude dobra stvar pošto mi uvek igramo dobro protiv velikih ekipa, a od ovih nema većih", rekao je Bekam.

2024 © - Vesti online