Utorak 20.05.2014.
20:00
menshealth.rs

Masaža za bolji seks

Masaža će vam pomoći da ga uzbudite, ali i da seks bude bolji za oboje
 

OPUSTITE NJENE/NJEGOVE MIŠIĆE

- Pripremite kupku i sipajte malo esencijalnih ulja, savetuje Urosa.

Kupka će pripremiti mišiće za masažu. A uz to imate i izgovor da skinete peškir sa nje/njega.

NEKA JOJ/MU BUDE UDOBNO
Neka legne na vaš krevet, licem na dole. Omekšajte svoje ruke uljem za masažu, a zatim počnite da trljate njena/njegova stopala, ne leđa.

- Imamo na hiljade nervnih završetaka na tabanima koji stimulišu čitav nervni sistem. Izmasirajte oba stopala, a zatim polako pređite na potkolenice, butine i tako dalje. Napredujte polako, savetuje Urosa.


Neće Vam ovo zaboraviti

PRAVI POTEZI
- Počnite kompresijom – nagnite se i vrhovima prstiju prenesite pritisak na mišiće. Zatim nastavite kružnim pokretima. Lagani potezi su odlični na osetljivim područjima. Jednostavno vrtite prste napred nazad dok pomerate ruke gore – dole po mišićima, objašnjava Urosa i savetuje da posebnu pažnju obratite na završetak mišića, naročito na deo gde se spaja sa kostima.

FOKUSIRAJTE SE NA ODREĐENE ZONE
- Unutrašnja strana butine, u blizini karlične kosti, zadnjica i pektoralni mišići su veoma senzitivni delovi. Oni su zapostavljeni i od strane profesionalaca... Koristite tehniku kompresije i kružnih poteza na unutrašnjim stranama butina, zadnjici i repnoj kosti, kao i nežne pokrete na grudima, preporučuje Urosa.

2024 © - Vesti online