Utorak 20.05.2014.
16:51
mozzartsport.com

Levandovski: Sa Bajernom ću imati veće šanse da osvajam trofeje

Uskoro u istom dresu: Robert Levandovski i Frank Riberi
 

Sigurno najveće pojačanje Bajerna ovog leta potpisano je još prvog dana 2014. godine! Robert Levandovski će kroz nekoliko sedmica i zvanično postati igrač bavarske mašinerije i tako završiti veliko poglavlje u dosadašnjoj, vrlo uspešnoj, karijeri.


Po prvi put otkad je javno objavljeno da će Bajern i drugu godinu zaredom dovesti veliko pojačanje iz Dortmunda, Levandovski je u intervjuu za ugledni nemački dnevnik Bild odlučio da otkrije zašto se odlučio za ovako, među navijačima Milionera, nepopularan potez.
"Moj jedini cilj je da pobeđujem i osvajam trofeje. Definitivno je jasno da ću veću šansu da tako nešto ostvarim imati sa Bajernom", rekao je 25-godišni poljski reprezentativac.


Ipak, Levandovski nije mogao a da se ne osvrne na vreme koje je proveo u Dortmundu, s obzirom da je osvojio dve uzastopne duple krune.
"Bilo je to fantastično vreme u mojoj karijeri, koje sigurno nikada neću da zaboravim. Ali, smatram da je za mene došlo vreme da napravim naredni veliki korak u karijeri. Dortmund je oduvek umeo da dovede prave igrače nakon što su najvažniji odlazili i siguran sam da će to uspeti da ponove i sada. Budite uvereni, Dortmund će i naredne sezone biti kandidat za titulu", zaključio je strelac 103 pogotka na 185 zvaničnih mečeva tokom četiri sezone u žuto-crnom dresu.


Bajern je ove sezone osvojio četiri trofeja - Bundesligu, Kup Nemačke, Superkup Nemačke i Svetsko klupsko prvenstvo.

2024 © - Vesti online