Ponedeljak 19.05.2014.
11:39
Beta

Serezo: Ova generacija će večno biti upamćena

 

"Ovo je liga u kojoj uvek pobeđuje pravi tim, tako kažu... Sinoćna utakmica je bila sjajna, sa dosta emocija, a mi smo izborili povoljan rezultat. Ovaj tim će biti zauvek upamćen. Ova titula je možda i važnija od one iz 1996. godine, jer je prošlo toliko vremena", rekao je Serezo, prenose britanski mediji.

Atletiko Madrid je igrao nerešeno sa Barselonom, 1:1, na Kamp Nou, i tim rezultatom osvojio titulu prvaka Španije, prvu posle 18 godina. Serezo je dodao da će eventualni izostanak Dijega Košte na utakmici finala Lige šampiona naredne nedelje, predstavljati veliki gubitak za klub.

"Biće velika šteta ako Košta ne bude mogao da igra finale LŠ. On je važna karika u našem timu. Ali u ovim poslednjim utakmicama u sezoni često se događa da vaše telo plaća danak za sve napore uložene tokom sezone", rekao je predesnik "jorgazndžija".

Dijego Košta se u ranoj fazi utakmice sa Braselonom povredio, pa je bio primoran da teren napusti ranije nego što je planirano. Košta je najbolji strelac Madriđana u ovoj sezoni, a mnogi ga smatraju ključnim igračem Atletiko Madirda. "Jorgandžije" su osvojile titulu u španskoj Primeri, prvi put posle 18 godina, a 24. maja boriće se sa gradskim rivalom Real Madridom za prvi trofej u Ligi šampiona.
 

2024 © - Vesti online