Subota 27.03.2010.
19:53
Vestionline

Stevanović: Zaslužili smo malo sreće

"Ovo je bila teška utakmica po lošem terenu, koji nam je zadavao dosta problema. Naišli smo na organizovanog i čvrstog protivnika. Kao i u sredu protiv Vojvodine, i danas smo poveli veoma rano, ali smo se kasnije povukli i, praktično, pozvali rivala u svoj šesnaesterac", izjavio je trener crno-belih Goran Stevanović i dodao:

"U prvom poluvremenu smo dominirali, ali bez ideje u završnici. Nije bilo sprinta i ubacivanja igrača iz veznog reda. Kasnije smo sami sebi napravili problem, ali nam je nedostajao i Mladen Krstajić, koji je 'gazda' u odbrani".

"Crno-beli" su poveli golom Klea u šestom minutu. Borčani su izjednačili u 71. minutu pogotkom Obrovca. Partizan je do trijumfa stigao u poslednjem minutu golom Marka Jovanovića.

"Razgovaraću sa igračima o tom psihološkom problemu da, kada postignemo gol, povučemo se i dozvolimo protivniku da nas napadne. Danas smo imali sreće, ali smo je zaslužili. Ne može ni uvek da se igra atraktivno i pobeđuje. Došlo je do malog pada, ali sada imamo sedam dana odmora do sledeće utakmice", zaključio je trener Partizana.

Prvo mesto na tabeli drži Partizan sa 53 boda iz 21 meča, dok je Crvena zvezda na drugoj poziciji sa 52 poena iz 20 utakmica.

2024 © - Vesti online