Subota 17.05.2014.
12:39
mozzartsport.com

FSS: Fudbalska Srbijo, uključi se i pomogni!

 

Srbija se ujedinila, sport i sportisti su svi kao jedan stali ujedinjeni u nameri da se pomogne najugroženijima posle katastrofalnih poplava koje su pogodile našu zemlju. U akciju pomoći su se uključili pojedinačno klubovi koji su članovi našeg elitnog ranga, ali i nižih liga, a apel za pomoć je stigao i iz Fudbalskog saveza Srbije. Iz FSS poručuju da će ta organizacija učiniti sve kako bi organizovala prikupljanje novčane pomoći.

Saopštenje FSS prenosimo u celosti:
"U prethodnih nekoliko dana stravična prirodna katastrofa, izazvana ogromnim kišama i poplavama koje su usledile, pogodila je najveći deo teritorije naše zemlje. Srbija se nalazi u nezabeleženo teškom i vanrednom stanju, nikada viđenom u istoriji.

U želji da pomogne ugroženom stanovništvu i bar donekle ublaži tragične posledice poplava, Fudbalski savez Srbije poziva sve fudbalske saveze, uticajne fudbalske ljude, klubove, fudbalske radnike, trenere, nekadašnje i sadašnje igrače, a posebno igrače i trenere koji rade u inostranstvu, da se uključe u akciju pružanja pomoći ugroženom stanovništvu širom Srbije.

Takođe, narednih dana Fudbalski savez Srbije će održati hitne sednice najodgovornijih tela i naša organizacija će se uključiti u akcije pružanja pomoći. S tim u vezi, biće otvoren podračun u FS Srbije na koji će ljudi iz fudbala, shodno svojim mogućnostima, moći da uplate sredstva u cilju pružanja pomoći. Ovim putem poručujemo najugroženijima da smo s njima." 

2024 © - Vesti online