Četvrtak 15.05.2014.
11:02
Beta

Vujošević: Profesionalizam momaka nema veze sa parama koje ne primaju

 Trener Partizana Duško Vujošević
 

"Podelili smo minutažu. Zadovoljan sam pristupom igrača koje treniram. Bilo je poteza vrednih dolaska. Osvojili smo još dva boda. Momci su pokazali predanost i dokazali da profesionalizam nema veze sa parama koje ne primaju", rekao je Vujošević.

Partizan je savladao Borac iz Čačka u devetom kolu Superlige Srbije. Bogdan Bogdanović je igrao sa bandažom na ruci, a Vujošević je rekao da je to preventivno i dodao da "ne bi igrao da je bilo šta ozbiljnije". Takođe, posebno je zahvalio navijačima, kojih je bilo oko 500 u dvorani "Pionir", pošto je rekao da je "potrebna velika doza ljubavi da se dođe po ovom kijametu".

Trener Partizana je pohvalio Čačane i rekao da je to dobra ekipa, koja u teškim uslovima održava košarku u tom gradu sa velikom tradicijom.

Trener Borca Raško Bojić je rekao da njegov tim nije imao snage da se suprotstavi šampionu Srbije.

"Bilo je teško da se odgovori na agresivnu i čvrstu odbranu Partizana. Oni su podigli formu, imali su 20 skokova više od nas. Mi ćemo se koncentrisati na utakmicu koja sledi i one sa klubovima iz lige Srbije, kao i one u Čačku. Stalo nam je da zbog naših navijača imamo što bolji skor, a svaka pobeda za nas je kapitalna", istakao je Bojić.

2024 © - Vesti online