Četvrtak 15.05.2014.
12:00
K. N. - Foto: Vesti

Mirni smo u narednih nekoliko meseci

Žive od socijalne pomoći: Aleksandar Čolić sa majkom Ljiljanom
 

Tako je nedavno ova žena dobrog srca, poreklom iz Vojvodine, koja već pune četiri decenije živi u Nemačkoj, posredstvom naše Redakcije uputila bolesnom i nesrećnom mladiću dve kutije ovog medikamenta. Samim tim, Aleksandar će imati dovoljno tableta za narednih tri do četiri meseca, što mu donosi veliko olakšanje.


- Pored lekova, ta divna žena je Aci spakovala vitamine i čokolade, kao i toplo pismo, koje je posebno obradovalo mog sina. Za nas ova pomoć, zaista mnogo znači. Iako znam da se za lekove ne treba zahvaljivati, mi to moramo da učinimo i zato hvala toj divnoj dami do neba. Sami ne možemo finansijski da ispratimo tok lečenja kada je u

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

pitanju Acina dugogodišnja bolest, za koju pravi lek i ne postoji. Samo zahvaljujući ovako dobrim ljudima, bolest mog sina je usporena, a tragičan i brz kraj života izbegnut, a to nema nikakvu cenu. Odkako je ovo teško vreme došlo, nisam sigurna kako bismo preživeli do sada, da nije bilo njihovog razumevanja. Neka svima Bog dobro, još boljim vrati! - rekla je samohrana i nezaposlena majka Ljiljana po prijemu paketa iz Minhena i dodala:


- Ovom prilikom želim i da se zahvalim gospodinu Bratimiru Bašoviću, penzioneru iz Ciriha, ujedno i ocu Acinog prijatelja, koji nas je nedavno posetio i uručio dar od 2.000 dinara. To je jedan divan i pozitivan čovek, koji uvek, kada dođe u otadžbinu, pronađe vremena da poseti mog sina, oraspoloži ga i ohrabri. Posebno sada kad je Aca u specifičnom raspoloženju, zbog čestih i naglih promena vremena, zbog kojih ima bolove u mišićima i ne može često da boravi napolju, čak ni u kolicima.

2024 © - Vesti online