Sreda 14.05.2014.
20:00
S. Đurić - Vesti

Zadovoljstvo je majka lepote

Izbegava pekare i brzu hranu: Dragana Grnčarski
 

Smatra da je fizička aktivnost veoma bitna i trudi se da se hrani zdravo i izbegava pekare i brzu hranu.


- Moj svakodnevni ritual nege je vrlo jednostavan i podrazumeva ujutru nanošenje dnevne kreme, a uveče skidanje šminke, umivanje, nanošenje antirida i noćne kreme. Kod kozmetičara idem jednom mesečno. Moja kozmetičarka pravi fantastične prirodne maske od organskih supstanci, koje redovno koristim na tretmanima. Lepota dolazi iznutra. Kad je čovek zadovoljan sobom i svojim životom, on iznutra zrači pozitivnom energijom, koja se reflektuje na druge ljude i na njegovom licu - kaže Dragana Grnčarski.

Veliki sat i torba

Kao i svaka dama od stila, tako i Dragana ima modni fetiš.
- Moj fetiš su veliki sat, velika torba i dobre cipele. Bez toga ne mogu.

Iako ima troje dece, modna kreatorka ima idealnu figuru.


- U principu, ne odričem se ničega, niti mnogo pazim na to šta jedem, potpuno sam izbacila brzu hranu, pekare i slično. Vodim računa da se ne prejedem, odnosno da jedem onoliko koliko mi je potrebno. Takođe, mislim da fizička aktivnost mnogo doprinosi mojoj liniji. Pošto živim u centru grada, većinu poslova obavljam pešice, a i svakodnevno vežbam jogu koja, osim što me drži u kondiciji, pomaže mi i da se oslobodim stresa. Slatkiša se ne odričem jer ih obožavam.


Dragana smatra da je moda trenutna stvar.


- To je stvar trenda i samim tim je promenljiva. Stil je nešto što se gradi tokom čitavog života. Mislim da svako treba da pronađe stil koji mu odgovara i da ne treba da se robuje trendovima. Najidealnija kombinacija je oblačiti se prema svom stilu i osećaju, a onda svoj stil obogaćivati nekim trendi detaljima. Najlepše se osećam u haljinama i visokim potpeticama. Haljine su odlika mog ličnog stila i zaštitni znak svake moje kolekcije jer je haljina najjednostavniji i najpraktičniji autfit, a ujedno najženstveniji.


Kreatorka je nedavno predstavila i svoju novu kolekciju.


- Ovo je šesta po redu kolekcija i u njoj ostajem dosledna sebi. Kolekciju čini 20 modela, najviše haljina, ali ima i svilenih bluza i šortseva. Izrađena je od najkvalitetnijih prirodnih materijala, pamuka, lana, svile, i namenjena je modernim ženama koje nemaju mnogo vremena da se presvlače, pa su svi modeli za dnevne, poslovne i večernje varijante. Inspiraciju nalazim u različitim formama, kojima se i poigravam u svakoj svojoj kolekciji. Za sada se trenutno baziram na naše tržište. Svoje kolekcije sam do sada prikazala u Tunisu i Podgorici, odakle nosim sjajne utiske. Međutim, trenutni mi je plan da svoj brend Ezoterik što bolje pozicioniram u Srbiji, a posle toga... Nikad se ne zna.

2024 © - Vesti online