Sreda 14.05.2014.
12:51
Beta

Stojanović: Cele sezone smo radili da bismo bili ovde

Slaviša Stojanović

"Znamo o kakvoj utakmici se radi, cele godine smo radili da bismo došli do ovog trenutka, ali ne smemo da razmišljamo ni o čemu drugom, već samo o tome da dođemo do tri boda", rekao je Stojanović novinarima na stadionu Zvezde.

Crvena zvezda sutra od 17.00 dočekuje OFK Beograd u 29. kolu Super lige Srbije i ako zabeleži pobedu obezbediće titulu šampiona i tako prekinuti niz Partizana od šest uzastopnih titula.

"OFK Beograd je vezao tri pobede, u dobrom je ritmu, tako da nas čeka ozbiljna utakmica. Znamo šta nam ona nosi, imamo dovoljno motivacije", kazao je trener crveno-belih.

On je dodao i da ga ljuti to što se su Zvezdi u javnosti već pripisani bodovi.

"Ljut na sve one koji plasiraju to da je priča završena. Moramo da budemo ozbiljni. Protivnik ima kvalitet, ne možemo da dozvolimo luksuz da razmišljamo unapred. Moramo da odradimo posao kao profesionalci", naveo je Stojanović.

"Igrači shvataju kakva nas utakmica čeka, ali posle tih 90 minuta možemo da razmišljamo o stvarima koji nisu vezane za teren", dodao je trener Zvezde.

Stojanović je naveo i da će mu sutrašnja utakmica biti najvažnija u karijeri.

"Jeste, biće najvažnija... Osvajao sam prvenstva i veoma važne utakmice, ali ovo je nešto posebno zbog veličine kluba koji vodim, ali i zbog svega što se dešavalo ove godine… Ne želim sad ništa da pričam dok se sve ne završi", kazao je Stojanović.

Napadač Zvezde Đorđe Rakić rekao je da njega i njegove saigrače očekuje meč koji "smo svi jedva čekali, utakmica koja će odlučiti prvaka. Svi smo vredno radili da bismo došli do ovoga...".

"Što se više priča o proslavi to pravi veći problem u glavama svih. Možda smo prerano počeli da pričamo o tome, ali svi smo svesni koliko bi se svi obradovali da Zvezda postane šampion. Ali to treba prvo odraditi na terenu", rekao je Rakić, koji je karijeru počeo u OFK Beogradu.

"Prvi put igram protiv bivšeg kluba. To je klub koji me lansirao, mnogo je učino za mene, ali ovo je specifična utakmica i nema sentimentalnosti. Drago mi je da su izborili opstanak. Želim im sreću, ali se iskreno nadam da ćemo sutra pobediti", dodao je Rakić.

Crvena zvezda je dva kola pre kraja šampionata lider u Super ligi sa 68 bodova, tri više od drugoplasiranog Partizana, dok je OFK Beograd 11. sa 33.
 

2024 © - Vesti online