Ponedeljak 12.05.2014.
21:43
Beta

Mitrović: Ne smemo da potcenimo FMP!

Luka Mitrović
 

"Iskustvo je na našoj strani i to moramo da iskoristimo. Želimo da nastavimo trijumfalni niz i ni po koju cenu ne smemo da potcenimo FMP. Neophodno je da zaustavimo njihov šut i brzu igru. Nedavno su žestoko namučili Partizan, spremni su da se nadigravaju i moraćemo da nametnemo naš ritam", rekao je Mitrović za klupski sajt.

Prema Mitrovićevim rečima, mlada ekipa FMP-a igra odlično predvođena trenerom Milanom Gurovićem.

"Mladi igrači FMP-a poseduju veliki potencijal. Svoj raskošan talenat pokazali su maestralnim partijama u prvom delu sezone, dominatnim osvajanjem prvog mesta u KLS, kao i eliminacijom Partizana u Kupu. U Superligi su nastavili sa vrlo dobrim partijama, a velike zasluge za to pripadaju Guroviću koji je u svojoj debitantskoj sezoni kao samostalan trener ostvario zavidne rezultate", naveo je Mitrović.

Zvezda je u prošlom kolu posle produžetka pobedila na gostovanju Borac iz Čačka, iako je u prvom poluvremenu imala veliku prednost.

"Podbacili smo u drugom poluvremenu i to ne sme da nam se ponovi. Duel sa Borcem je velika opemena za sve nas i možda je došla u pravo vreme. Igrali smo dobro prvih 20 minuta, ali smo dozvolili domaćinu da se razigra i meč odvede u produžetak. Međutim, u dodatnih pet minuta smo pokazali stabilnost, mirnoću i uspeli da zabeležimo veoma važnu pobedu", kazao je Mitrović.

Crvena zvezda će gostovati FMP-u sutra od 18.00 u Železniku, u devetom kolu Superlige Srbije.

2024 © - Vesti online