Nedelja 11.05.2014.
22:39
Alo

Policija sprečila akciju za porodilje i bebe

Mama sa tri ćerke u šetnji: Kako da gajimo decu kad nemamo od čega
 

"Iza mene ne stoji nikakva organizacija, nemam ni lični motiv. Još uvek roditelj, ali smatram da se treba buniti, jer kakav je socijalni program ove države ako na bebama štedimo", rekao je Savić za "Alo" i dodao da sugrađani treba da iznesu suvišne igračke i njima okite grad jer je "akcija gradske vlasti bizarna". 

Savić objašnjava da će građani na ovaj način pokazati da su igračke višak, jer niko više nema para da odgaja decu. Dok je Dejan iz protesta kačio igračke na banderu, broj roditelja koji se priključuju akciji se povećavao. Jelena Dučić iz Beograda, majka jednoipogodišnjeg dečaka kaže da ne razume kako to "država ima para da omogući nekima da besplatno menjaju pol, a nema para za mame koje žele da istoj toj državi podare decu".

Skupu je prisustvovao i Dušan Milisavljević, poslanik DS-a, koji je rekao da je aktivan na društvenim mrežama, pa je tako čuo za ovu akciju i kao građanin došao da je podrži.

"Došao sam samoinicijativno da podržim roditelje, ali ako im bilo šta zatreba rado ću pomoći i u parlamentu", rekao je on.

2024 © - Vesti online