Nedelja 11.05.2014.
22:13
Blic

Vladimir Stojković pretučen na splavu

Stojković neće da kaže šta je bio razlog tuče
 

Prema rečima nekih očevidaca, golmana je napao jedan od gostiju, pošto je ovaj izašao iz toaleta. Mladić je gurnuo Stojkovića, a ovaj mu je uzvratio, i tu je počela tuča.

"Vladimira su sproveli sa splava dok se držao za glavu. Videlo se da krvari s leve strane. Bilo je veoma kasno, oko pola četiri ujutro, i svi su počeli da se razilaze. Da se nije umešalo obezbeđenje splava, ko zna kako bi se sve završilo", rekao je jedan od očevidaca.


Kako kaže, i čovek iz Stojkovićevog obezbeđenja je povređen. On, kao i golman, pomoć su potražili u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu.

Zanimljivo je da je Stojković napadnut pošto je u toalet krenuo za jednom atraktivnom plavušom kojoj se celo veče udvarao.

"Njih dvoje su kratko razgovarali. Ona ga je očigledno odbila jer je on revoltirano rekao: 'Šta, kao nećeš sa mnom?'. Devojka se tada vratila prijateljima, a onda je došlo do tuče", ispričao je svedok događaja.

Da stvar bude još komplikovanija, iste večeri na tom splavu bili su i navijači Crvene zvezde. Nekolicina njih je pravila probleme, pa ih je obezbeđenje izbacilo. Zasad nije poznato da li je momak koji je napao nekadašnjeg golmana i Zvezde i Partizana navijač ili ne.


"Nije bio nikakav skandal, niti opšta tuča. Stojkovića je jedan dečko odgurnuo u prolazu i obezbeđenje ga je uklonilo sa splava", rekao je menadžer tog kluba.

2024 © - Vesti online