Nedelja 11.05.2014.
10:45
Beta

Stojanović: Bili smo strpljiviji, ali nismo bili na nivou

Slaviša Stojanović

"Mislim da smo bili strpljivi u ovoj teškoj utakmici, po teškom vremenu. Nismo ni mi ni oni bili na nekom nivou, ali najvažnija su tri boda. Na svu sreću smo pogodili i radovali se zbog toga", rekao je Stojanović televiziji Arena posle utakmice u Užicu.

Zvezda je kao gost savladala Slobodu sa 2:0 i tako dva kola pre kraja Super lige došla na pobedu od šampionske titule. Zvezda će u sledećem kolu dočekati OFK Beograd i ako pobedi u tom susretu prvi put će posle šest godina osvojiti titulu u srpskom prvenstvu.

Trener Slobode Ljubiša Stamenković čestitao je Zvezdi na tituli, iako je beogradski klub još nije zvanično osvojio.

"Čestitam Zvezdi na zasluženo osvojenoj tituli i poželeo bih joj dobar rezultat u Evropi. Svojoj ekipi bih poželeo da se izbori za opstanak. Ako nekome smeta ovakva Sloboda, neka ga je sramota", istakao je Stamenković.

On je ocenio da je Sloboda u susretu sa Zvezdom "pobedila samu sebe".

"Sloboda je pobedila samu sebe. U prvom poluvremenu smo primili jeftin gol koji je preokrenuo utakmicu, a drugi iz polu-šuta. Imali smo dve fenmomenalne šanse, ali nismo uspeli. Zvezda u drugom delu nije stvorila šansu za gol. Pošteno smo se borili, ali nedostajao nam je završni pas da postignemo gol. Kada tako promašuješ, rezultat mora biti ovakav", kazao je Ljubiša Stamenković.

Sloboda ima 27 bodova i na mestu je koje vodi u baraž za opstanak u Super ligi. Užičani će u narednom kolu gostovati direktnom rivalu u borbi za opstanak Donjem Sremu.

2024 © - Vesti online