Subota 10.05.2014.
19:51
beta

OFK Beograd ostaje u Superligi, drama u Kragujevcu!

 

OFK Beograd je obezbedio opstanak, pošto je na svom terenu pobedio Napredak iz Kruševca sa 2:1 i trenutno je na 11. mestu na tabeli sa 33 boda, šest više od Slobode koja je na mestu koje vodi u baraž. Golove za OFK Beograd postigli su Čavrić i Jovanović, dok je strelac za Napredak bio Ndiaje.

U opasnosti od seleidbe u niži rang su i Radnički i Javor, koji su u Kragujevcu odigrali nerešeno 3:3. Ekipa iz Ivanjice je dva puta na meču vodila, ali je Radnički uspeo da dođe do boda golom u finišu meča. Javor je poveo golom Ivelje u osmom minutu, a prednost gostiju duplirao je Dražić u 59. minutu. Samo minut kasnije Petrović je smanjio na 2:1, da bi Knežević izjednačio u 73. minutu. Ekipa iz Ivanjice je još jednom došla do prednosti, a strelac je bio Milošković u 89. minutu, a konačan rezultat postavio je Avramović u 93. minutu. Radnički je trenutno 13. na tabeli sa 28 bodova, dok je Javor poslednji sa tri boda manje.

Fudbaleri Rada odigrali su nerešeno 0:0 sa Donjim Sremom. Ekipa sa Banjice je pretposlednja na tabeli sa 27 bodova, dok je Donji Srem na 12. mestu sa bodom više. Novi Pazar i Čukarički su, takođe, odigrali 0:0. Ekipa iz Pazara je šesta na tabeli sa 39 bodova, dok je Čukarički četvrti sa 43 boda.
 

2024 © - Vesti online