Četvrtak 08.05.2014.
22:39
Beta

Pazar sa novim trenerom ima velike ambicije u Super ligi

 

"Moje ambicije su velike, a već od danas krećemo da stvaramo takmičarski ambijent. Obavio sam prvi trening, igrači su motivisani, željni borbe i dokazivanja. Dobro ćemo se pripremiti i nadam se imati uspeha", rekao je Bonić na svom predstavljanju.

Bonić (38) će na klupi Novog Pazara naslediti Branka Kovačevića, koji je preuzeo odbojkašice Crvene zvezde. On je poslednjih šest godina predvodio tim Mladog Radnika iz Požarevca, s kojim je prošle sezone izborio opstanak u elitnom rangu.

"Svi moramo da radimo maksimalno... Pojačaćemo se tamo gde je potrebno, stigao je novi tehničar, a trebaju nam još jedan ili dvojica primača servisa i srednji bloker", ocenio je Bonić.

Novi tehničar Pazaraca biće Branimir Perić (32), bivši reprezentativac koji se posle osam godina igranja u inostranstvu vraća u domaću ligu.

"Povratak u naše prvenstvo za mene je izazov. Pratio sam Super ligu, mislim da će naredna sezona biti najneizvesnija do sada, jer će dosta timova biti izjednačeno po kvalitetu", kazao je Perić.

Tim menadžer Berat Kurtanović najavio je da Odbojkaški klub Novi Pazar Junior u svojoj prvoj sezoni u najjacoj konkurenciji neće biti kandidat za ispadanje.

"Posle istorijskog uspeha krenili smo da tržimo pojačanja jer stojimo iza reči da se kao debitanti u eliti nećemo boriti za opstanak. Bićemo stabilan klub i ako nam se ukaže mogućnost pokušaćemo da ostvarimo i nešto više", rekao je Kurtanović.

Novi Pazar Junior je pre mesec dana osvojio prvo mesto u Prvoj ligi i prvi put u klupskoj istoriji izborio plasman u Super ligu.

2024 © - Vesti online