Četvrtak 08.05.2014.
20:00
Pressonline

Obuća koju svaka žena mora da ima

Baletanke - elegantne i šarmantne, nosive su uz praktično sve
 

1. Baletanke - obuća za sva vremena! Pokrivaju bar šest meseci godišnje, udobne i praktične, a opet elegantne i šarmantne! Nosive su uz praktično sve.

Noge i u baletankama mogu da izgledaju vitko

2. Ravne letnje sandale - idealne za švrljanje po gradu, dnevne šetnje, popodnevne

kafe, plažu, ali čak i neke večernje varijante! Beskrajno udobne i interesantne. Jednostavne rimljanke u boji peska ili japanke ukrašene cirkonima, nebitno je, uz dobar pedikir svaki model sandala izgledaće savršeno!

3. Klasične salonke - svaka prava dama zna zašto! Najbolji izbor za bilo koju svečaniju priliku, savršeno otmene, jednostavne i večne, pritom idu uz gotovo sve iz vašeg ormana i ne pitaju za godišnje doba! Dobra alternativa su i potpetice sa otvorenim prstima(takođe u nekoj od ove dve boje).

4. Kvalitetne, crne čizme - uklopive uz sve što zamislite - helanke, pantalone, džns, lepršave ili uske suknjice, haljine... Svakoj kombinaciji daju notu elegancije i ozbiljnosti, a za zimu i jesen nezamenjiva su obuća. Da li ćete pribeći klasičnm crnim čizmicama preko kolena, ili trenutno nešto modernijoj varijanti - bajkerakama, zavisi samo od vašeg stila i efekta koji želite da postignete.

4. Otkačene potpetice u upadljivoj boji - toliko efektne, da su centar svake odevne kombinacije! Neophodne su zato što je svakoj ženi sa stilom ponekad potreban dašak šika i neobičnosti! Ipak, malo je onih koje imaju smelosti da ih zaista i obuju. Njima ćemo progledati kroz prste ukoliko nabave šareni par cipela/sandala na visoku štiklu.

Birajte cipele prema građi

2024 © - Vesti online