Ponedeljak 05.05.2014.
20:00
vecernji.hr

Ovako Fejsbuk utiče na vašu vezu

Zabava koja vam može stvoriti probleme
 

Prvi savet koji vam možemo dati je da prihvatite zahtev za prijateljstvo, ali da NE proveravate stalno njegov/njen profil. Evo zašto: 

1. Poneki status koji objavi vaš partner ili vi može biti pogrešno protumačen. Ukoliko on/ona objavi kako nije raspoložen/a, vi ćete to protumačiti kao da ste vi krivi za takvo  raspoloženje, a on/ona možda jednostavno nije raspoložen samo za druge ljude, ali ne i za vas.

2. Ukoliko ste zavisni o statusima na FB vas dvoje nećete imati tema za razgovor kada se vidite, jer ćete znati sve što se toga dana događalo. Prema tome, smanjite malo objave na svom zidu.

3. Postovi na zidu vašeg partnera/ke koji su mu/joj upućeni od strane njegovih/njenih bivših ili prijatelja možete pogrešno protumačiti, pa se u vama može stvoriti ljubomora i paranoja. On/ona ne može kontrolisati šta će mu neto napisati na zidu, pa prema tome nemojte ni vi to uzimati zdravo za gotovo.

4. Izjave ljubavi sačuvajte za vreme kada ćete ga/je videti uživo, jer to što ćete napisati na njegovom/njenom zidu neće imati veliki uticaj na njega. To može značiti samo da će svi vaši, a i njegovi/njeni prijatelji znati vaša osećanja.

2024 © - Vesti online