Ponedeljak 05.05.2014.
17:31
Beta

Korać: Ne idu nam u prilog priče o Šimićevom nameštanju

 

"Svakako da takve priče najmanje idu u prilog klubu. Mi ćemo obaviti razgovor sa Šimićem, kako bi zaštitili svoje interese", rekao je Šimić radiju Sto plus.

Neki portali su posle subotnjeg poraza Novog Pazara od Spartaka u Subotici (2:3) podsetili da je Šimić pre pet godina, dok je branio za hrvatsku Kroaciju iz Sesvetea, bio optužen da je nameštao utakmice.

"Šimić bi na kladionici odigrao da će Kroacija primiti tri gola, a onda ih na utakmici primio i uzeo novac", tvrdio je tadašnji predsednik hrvatskog kluba Zvonimir Zubak, a preneo portal Indeks (index.hr).

Šimić (28) nije bio dostupan za komentar, a u Novi Pazar je došao u zimskom prelaznom roku. On je branio na 10 utakmica, a na poslednjih šest je 12 puta savladan. Protiv Crvene zvezde (0:1) i Donjeg Srema (1:2) primio je golove
udarcima sa više od 35 metara, dok je u porazu Novog Pazara u Kruševcu (1:2) nespretno reagovao kod oba pogotka domaćina. Marko Šimić je u Subotici loše procenio centaršut Vladimira Torbice, posle čega je Ilija Radović pet minuta pre kraja doneo pobedu Spartaku.
 

2024 © - Vesti online