Nedelja 04.05.2014.
13:50
Beta

Rodžers: Sa pravom sam kritikovao Murinja

Brendan Rodžers
 

"Bio sam frustiran kada sam kritikovao postavku (Žozea) Murinja, ali ne žalim zbog toga što sam rekao. Dovoljno sam velik da poštujem Žozea kao čoveka i kao trenera", rekao je Rodžers, prenose britanski mediji.

Liverpul je 27. aprila poražen od Čelzija sa 0:2 na svom stadionu, a Rodžers je tada rekao da je taktika trenera Čelzija, Murinja, u potpunosti defanzivna i dodao da je Portugalac "parkirao dva autobusa ispred svog gola".

"Murinjo je sjajna osoba... Znam to. Komentari nisu bili lične prirode, već je to bila profesionalna ocena njegove taktike. Nisam ja osoba koja priča da je moja taktika najbolja, ali i dalje mislim da je ono što sam rekao bilo tačno", kazao je Rodžers.

Liverpul u Premijer ligi, dva utakmice pre kraja šampionata, zauzima drugo mesto sa 80 bodova, koliko ima i lider Mančester siti, ali "crveni" imaju lošiju gol razliku.

"Rekao sam da ukoliko ne osvojimo titulu ove sezone to će biti zbog greške ili nedostatka sreće - a to je ono što se dogodilo protiv Čelzija", kazao je Rodžers.

Liverpul će sutra u poslednjoj utakmici 37. kola gostovati Kristal Palasu.

2024 © - Vesti online