Subota 03.05.2014.
12:35
mozzartsport.com

Benfika piše žalbu zbog Markovića

 Lazar Marković
 

Ima nade za Benfiku i Lazara Markovića, stižu iz Portugala vesti da bi srpski krilni napadač mogao da zaigra u finalu Lige Evrope!

Klub iz Lisabona je najavio žalbu UEFA zbog crvenog kartona koji je Srbinu pokazan minut pre kraja polufinalnog revanša u Torinu i na Lužu se nadaju da bi Komisija za žalbe Evropske kuće fudbala mogla da presudi u njihovu korist i dozvoli bivšem igraču Partizana da se 14. maja u Torino vrati kao akter meča za trofej.

Čelnici Benfike ističu da je Marković neopravdano isključen na Juventus areni i da zapravo ništa nije skrivio. Njihog glavni argument u borbi da isteraju stvari na čistac biće, takođe isključeni, napadač crno-belih Mirko Vučinić, za koga Portugalci kažu da se sukobio za rezervnim golmanom Arturom, a ne Markovićem i da je sudija Mark Klatenburg bez razloga pokazao put u svlačionicu gostujućem igraču.

Isprava se činilo da su Vučinić i Marković bili u verbalnom duelu. Međutim, tvrdnja Markovića da je sa crnogorskim napadačem u prijateljskim odnosima i Mirkova eventualna odbrana bacaju novo svetlo na slučaj i greju srca navijača Benfike da će Lazar biti jedan od aduta trenera Žorža Žezusa u finalu protiv Sevilje, 14. maja. Inače, Benfika zbog suspenzija neće moći da računa na Enca Pereza i Salvija.

2024 © - Vesti online