Petak 02.05.2014.
13:47
mozzartsport.com

Kleo menja Adrijana u Atletiku!

 

Iako bi mnogi navijači Partizana voleli da se Brazilac Kleo vratio u njihov klub, nekadašnji miljenik Grobara se vratio u Atletiko iz Paranensea!


Kleo ima još pola godine ugovora sa kineskim Gvangžuom iz kojeg je prošle sezone igrao na pozajmici u japanskoj Kašivi, ali najbolji kineski klub ne računa na njega i traži se model kako da dve strane okončaju saradnju. Trenutno Kleo samo trenira sa ekipom Atletika, ali brazilski mediji najavljuju da će gotovo sigurno biti potpisan ugovor čim Kleo dobije čiste papire iz Kine.


Nekadašnji golgeter Partizana i Crvene zvezde je već igrao za Atletiko Paranense u sezoni 2005-2006 kada je u dresu tiog kluba i debitovao u brazilskoj Seriji A, ali nije dobio veliku priliku pa ga ja karijera dalje vodila Figueirense i matični Olivais odakle je kasnije stigao u Srbiju. U Crvenu zvezdu iz koje je prešao u Partizan.
Atletiko je nedavno raskinuo ugovor sa kontroverznim napadačem Adrijanom, a ukoliko Kleo potpiše ugovor kao što je najavljeno, staviće se na raspolaganje treneru Migelu Portugalu tek posle Mundijala, odnosno 14. jula kada u Brazilu počinje prelazni rok.

2024 © - Vesti online