Petak 02.05.2014.
12:23
mozzartsport.com

Marković: Nije bilo sukoba sa Vučinićem, razmenili smo i dresove!

Lazar Marković
 

Benfika je eliminisala Juventus i zakazala novi put u Torino na finale Lige Evrope protiv Sevilje, ali u tom meču neće biti Lazara Marakovića. Srpski reprezentativac je nekoliko minuta posle izlaska sa terena zaradio crveni karton u frci koja se stvorila pokraj aut linije kada. U 86. minutu posle faula Kjelinija nad Sulejmanijem igrači sa klupe i stručni štabovi oba tima su žustro reagovali i došlo je velike gužve…


Najratoborniji sa Juventusove strane je bio Mirko Vučinić koji je psovao i vređao u pravcu Benfikinih igrača, a izgledalo je kao da su reči upućene Markoviću koji je takođe imao šta da kaže u opštoj prepirci. Pogotovo što deluje da je Vučinić pretio na maternjem jeziku, a na klupi Benfike nije bilo nikoga ko razume srpski jezik osim Markovića.

Ipak, Marković je posle meča putem Tvitera demantovao da je imao konflikt sa Vučinićem.
“Ne znam šta su mediji videli, ali samo da se razjasni, sa Mirkom nije bilo sukoba, mi smo prijatelji. Toliko“, napisao je Marković, uz fotografiju Vučinićevog dresa:
“I dresove smo razmenili, tako da bez uvreda za velikog igrača! Laku noć”
U svakom slučaju, Marković će zbog isključenja propustiti finalni okršaj sa Seviljom i šansu da se domogne prvog evropskog trofeja u karijeri.

2024 © - Vesti online