Petak 02.05.2014.
08:00
menshealth.rs

Četiri poze na haubi automobila

Zadovoljite je! Savet: pazite da hauba nije vrela (od sunca ;) )
 

OBMOTAVANJE
Ovo je klasična Kama Sutra poza. Žena sedi na haubi, nogama vas obuhvati oko struka i oslanja se na ruke, blago nagnuta pozadi. Ona može da kontroliše pokrete pomerajući karlicu ili tako što vuče muškarca nogama ka sebi. Takođe, za bolji balans, može se pridržavati stopalima za branik.

MOST
Žena leži na haubi, a muškarac stoji ispred nje. Ona podiže noge uspravno, toliko visoko da joj stopala budu na ramenima partnera. Zatim, žena treba da nagne karlicu tako da joj se leđa isprave. Muškarac treba da je pridržava za donji deo leđa i da se blago nagne ka nazad. Žena može da izabere ugao pod kojim će stajati njena karlica, zbog bolje stimulacije klitorisa ili G-tačke. Ova poza omogućava duboku penetraciju i učiniće da se oboje osećate kao porno zvezde.

KOLICA SA JEDNIM TOČKOM
Ova poza je pomalo akrobatska i zahteva da tela oba partnera budu izdržljiva. Žena leži na stomaku preko haube. Muškarac treba da podigne njene noge, raširi ih i priđe od pozadi. Radi bolje ravnoteže, žena može da obuhvati nogama muškarca oko struka, tako što će ukrstiti nožne zglobove na njegovim leđima. Ova poza pruža muškarcu dobar pogled na partnerku, kao i dobru stimulaciju G-tačke žene.

NA VRHU
Žena treba da se popne na haubu i stoji na kolenima, okrenuta licem prema šoferšajbni i da se nagne i rukama pridržava za krov automobila. Muškarac takođe kleči iza žene, a poza dosta podseća na „doggy style“. Vodite računa samo da ne polomite šoferšajbnu i da ne budete suviše divlji, da ne biste izgubili ravnotežu.

2024 © - Vesti online