Četvrtak 01.05.2014.
11:14
Beta

Metaloplastika bolja od Partizana

Ovom pobedom Metaloplastika je postala prva ekipa koja je pobedila na gostujućem terenu u ovom takmičenju.

"Dobro smo igrali prvo poluvreme, uspeli smo da pariramo Metaloplastici. Spremili smo novu odbranu za ovu utakmicu i videla se razlika u našoj igri. Ali, odmah na početku drugog poluvremena su se javile stare boljke. Kada se pojedinci umore - sve krene nizbrdo. Sigurno da nam nije prijatno u ovom trenutku zbog poraza, ali znam da će protiv Vojvodine biti mnogo bolje", rekao je novi trener Partizana Nenad Maksić.

Humani rukometaši igrali za Lanu Jokić

Igrači Partizana na ovom susretu su nosili majice sa brojem žiro računa i SMS brojem za pomoć maloj Lani Jokić koja boluje od cerebralne paralize. Za operaciju i njene prve korake neophodno je prikupiti 60.000 evra.

Kapiten Partizana Vladimir Mandić je rekao da je Metaloplastika zasluženo pobedila.

"Odigrali smo loše. Kada je trebalo da damo gas, mi smo digli ručnu. Vidi se naš napredak u taktičkoj zamisli, ali kao najstariji igrač u Partizanu moram da kažem da nikako da nađemo svoju igru. Izgubili smo mnogo ovim porazom, sada će nam mnogo teže biti da ostvarimo ciljeve koje smo zacrtali, ali dobro, ima još da se igra", rekao je Mandić.

Najefikasniji u redovima crno-belih su bili Jovanović, Radovanović i Markićević sa po četiri gola, dok je u Metaloplastici preciznošću odskočio Dragaš koji je devet puta bio efikasan.

Sledeću utakmicu Partizan igra na svom terenu u nedelju od 16 časova, kada dočekuje Vojvodinu.

2024 © - Vesti online