Sreda 30.04.2014.
10:50
V. Tasić - Vesti

Zbog interesa zaboravljaju i uvrede

Dara Bubamara

Temperamentna Dara začas se posvađa sa kolegama, pljušte prozivke po novinama, a onda se posle izvesnog vremena pomiri s njima kao da se ništa nije dogodilo. Tako se pre nekoliko godina naljutila na Seku Aleksić jer joj nije došla na svadbu, ali su se i pomirile i sada su ponovo najbolje estradne drugarice.

Njen sukob sa Acom Lukasom i Sašom Popovićem, direktorom Granda, bio je mnogo žešći. Nakon Grandovog festivala 2008. godine, na kome je pobedio Lukas, omalena pevačica se žestoko naljutila zbog plasmana, pa je oplela i po pobedniku, ali i po direktoru Granda. Pljuštale su prozivke na sve strane, a novine su danima pisale o sukobu.


- Kad sam donela odluku da više ne budem deo monopolističke vladavine Saše Popovića, znala sam da me čeka šikaniranje. Makar se zakačila sa celim svetom, od svojih stavova neću odustati. Na sreću, suprotstavila sam se čoveku koga narod ne voli! - pričala je svojevremeno Dara, a onda se prašina slegla i ona se prvo pomirila sa Lukasom, a potom i sa Popovićem. Sad ponovo peva na Grandovoj sceni kao da se nikada ništa nije dogodilo, a uvrede su zaboravljene zarad interesa. Jedino ne oprašta bivšoj drugarici Jeleni Karleuši s kojom je zbog svađe i javnih prozivki završila i na sudu.
 

Lukas između Cece i Karleuše

Oprostila prijatelju: Ceca i Aca Lukas

Acu Lukasa i Cecu Ražnatović vezuje višegodišnje prijateljstvo, koje je samo ojačalo nakon što su oboje pre 11 godina proveli u pritvoru, doduše svako za sebe.

 

Ali, kako je Lukas dobar i sa Jelenom Karleušom, najvećom Cecinom protivnicom našao se između njih dve, kao između čekića i nakovnja. Još kada je pre tri ipo godine pozvao Karleušu da bude gost na njegovom koncertu u Areni, Ceca se ozbiljno naljutila na njega. Ipak, uspeli su da izglade nesporazum, ali se sada Lukas najviše druži sa - Lepom Brenom.

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš dugo su bile najbolje drugarice i jedna drugoj podrška i oslonac u vreme kada su tek započinjale estradnu karijeru. A onda je njihovo prijateljstvo puklo zbog, kako se tada pisalo, Slavičinog pokušaja da zavede Tanjinog tadašnjeg dečka. Drugarice su se žestoko posvađale i godinama nisu progovorile ni reč. Ko sve nije pokušavao da ih pomiri, ali uzalud. Tanja se u međuvremenu udala za drugog, Slavica se skrasila pored golmana Vlade Avramova i njih dve su ponovo prijateljice. Priča se čak i da će se okumiti, a uskoro snimaju duet koji bi trebalo da pomogne i jednoj i drugoj da povrate izgubljene estradne pozicije.
 

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac ne druži se mnogo sa koleginicama, ali sa Eminom Jahović je jedno vreme bila dobra drugarica. Prijateljstvo su začinile i saradnjom u pesmi "Gospodine", pozirale za novine, a kada je interes prošao, svaka je otišla na svoju stranu. Sada se čak ni ne pozdrave kad se nađu u istom klubu.


Kaća Živković i Milica Todorović jedno vreme bile su bliske prijateljice i cimerke. Živele su u zajedničkom iznajmljenom stanu i delile sve brige i estradne uspehe, a onda su se razišle. Ni jedna, ni druga nisu htele da pričaju zašto su se posvađale, samo je Mica pokupila svoje stvari i ekspresno se iselila iz stana. Ali, za razliku od drugih estradnih prijateljica nije bilo prozivki po novinama jer su obe shvatile da bi im takve priče donele više štete nego koristi.

2024 © - Vesti online