Četvrtak 25.03.2010.
23:04
Vestionline

Vujošević: Ostali smo bez energije

"Makabi je zasluženo dobio utakmicu. Odigrali su veoma čvrsto, na granici faula, pa čak i preko toga, što im je bilo dozvoljeno. Mi nismo odgovorili, ne zbog toga što nam nije bilo dozvoljeno, nego jednostavno u pojedinim momentima nismo imali tu vrstu energije. Nismo imali baš dovoljno raspoloženih igrača, nismo dovoljno dobro skakali, nismo dovoljno dobro šutirali bacanja, a i nakon penala smo im dozvoljavali kontre", rekao je Vujošević posle drugog meča četvrtfinalne serije sa Makabijem (98:78).

"Iz ove utakmice moramo da naučimo dosta i da to što smo naučili pokažemo u sledećim utakmicama. Još jednom čestitam Makabiju, vrlo je teško predvideti šta će se u ovoj seriji dogoditi. Mi ćemo naravno ispraviti stvari u kojima smo grešili. Posle dve utakmice sa jednom pobedom i jednim porazom možemo biti zadovoljni", dodao je trener crno-belih.

On se posebno osvrnuo na to da su igrači bili vidno zadovoljni "dobro obavljenim poslom" u prvom meču.

"Ma koliko sam pokušavao da podignem ekipu i da budu izuzetno motivisani u ovoj drugoj utakmici, ipak postoji jedna primesa toga što je dobar deo posao već završen ovde i da je jedna utakmica dobijena. To je sigurno ostavilo traga", istakao je Vujošević.

Pomoćni trener Partizana Vlada Jovanović u nedovoljnoj agresivnosti svog tima vidi uzrok poraza.

"Posle prve utakmice u kojoj smo pobedili posle dobre igre u drugom poluvremenu, upozoravali smo igrače na sastancima da će Makabi sigurno adekvatno reagovati, jer je to klub sa velikom istorijom. Na agresivniju igru u odbrani nismo reagovali kako treba, nismo odgovorili dovoljnom agresivnošću. čak nismo ni ušli u bonus prvo u četvrtini. To nam se osvetilo i na kraju smo primili čak 98 poena", rekao je Jovanović za zvanični sajt KK Partizana.

2024 © - Vesti online