Utorak 29.04.2014.
16:11
Beta

Hangeland: Ne nedostaje nam motivacije

 

"Sada je momenat kada svaki igrač pokazuje svoj karakter. Lako je igrati kada ste na vrhu tabele, ali sada je situacija drugačija i potrebno je pokazati snagu volje. Znamo kakav je ulog. Uradi ili umri... zato verujem da nikome u timu ne manjka motivacije", rekao je Hangeland za britanske medije.

Fulam je trenuntno 19. na tabeli sa 31 bodom, koliko ima i Sanderlend koji se nalazi van zone ispadanja. Prethodnog vikenda Fulam je odigrao nerešeno sa Halom 2:2, iako je ima vođstvo od 2:0 do 75. minuta utakmice. Golman londonske ekipe Dejvid Stokdejl rekao je da je nervoza igrača doprinela da njegov tim u samom finišu utakmice izgubi važna dva boda.

"Kada ste nestrpljivi u isčekivanju da se utakmica okonča, često stvari umeju da krenu pogrešnim putem. Bilo je dosta tenzije, i pravili smo poteze koji nisu uobičajeni za nas. To je bila naša propast. Ali, sada se moramo sabrati i pobediti u naredne dve utakmice", rekao je Stokdejl.

Ekipa Fulama će u narednom kolu gostovati Stouku, dok će poslednju utakmicu u sezoni igrati na svom stadionu protiv Kristal Palasa.

2024 © - Vesti online