Ponedeljak 28.04.2014.
14:00
M. Stojiljković - Vesti

"Mladi momci" slave Srbina: Gajić vodi u Evropu

Treći gol u sezoni: Milan Gajić

Važan korak u borbi za Ligu Evrope napravio je tim Jang Bojsa, koji je kao gost pobedio Lozanu sa 1:0 u 31. kolu Superlige Švajcarske.


Najzaslužniji za ovaj trijumf, tek drugi u poslednjih devet mečeva, bio je srpski vezista Milan Gajić, čiji je udarac u 66. minutu završio iza leđa golmana Žoao Baroka.


- Bilo nam je veoma važno da ostvarimo ovu pobedu, koja nas je ostavila na trećoj poziciji. Cilj kluba je izlazak u Evropu, a ako do kraja sačuvamo ovo mesto, obezbedićemo lakše rivale u kvalifikacijama za Ligu Evrope - kaže za "Vesti" Milan Gajić.


Ovaj trijumf "mladih momaka" poklopio se sa povratkom u tim 27-godišnjeg Kruševljanina, čime je prekinuta serija loših rezultata.


- U narednoj utakmici igramo derbi sa drugoplasiranim Grashopersom. Biće to teško gostovanje, ali svesni smo da do kraja sezone nikome neće biti lako. Liga se zbog Svetskog prvenstva završava 18. maja, a ostalo je da se odigra još pet kola. Igraće se svaka tri dana, biće to paklen ritam, a ko bude najspremniji na kraju će se radovati.


Gajić se svakako raduje što se bliži kraj sezone, jer to znači da će sa suprugom Jelenom i sinom Jankom moći da se vrati u otadžbinu. A onda na leto, povratak u Švajcarsku i Bern. Ugovor sa Jang Bojsom ima na još dve godine.
 

Vilotića muči skočni zglob
Ekipa Jang Bojsa ovog puta bila je oslabljena za drugog Milana u ekipi. Vilotić nije igrao zbog problema sa skočnim zglobom.
Ako uspe da se oporavi, srpski defanzivac bi imao veliki motiv, jer Jang Bojs u nedelju gostuje njegovom dojučerašnjem klubu, Grashopersu.

2024 © - Vesti online