Nedelja 27.04.2014.
23:34
mozzartsport.com

Veliki preokret Barselone na Madrigalu!

 

Kakav trijumf Barselone ili još bolje, kakav poraz Viljareala na Madrigalu – 2:3 (1:0). Žuta podmornica je odigrala gotovo perfektan meč dobrih 65. minuta, uspela u potpunosti da nadmudri daleko kvalitetnijeg rivala, ali je onda postigla dva autogola, koja su je na kraju koštala i poraza.


Vodeći pogodak za domaće postigao je Kani u nadoknadi prvog poluvremena, koji je na pravi način krunisao bolju igru domaćih u tom delu igre. Najzaslužniji što vođstvo domaćih nije bilo još ubedljivije bio je Bartra, koji je u dva navrata sačuvao mrežu svog tima. Kada je Trigeros u 55. minutu savladao Pinta nakon odličnog prodora Akinja izgeldalo je da će ekipa Tate Martina sigurno položiti oružje u ovom meču, ali se desio potpuno neverovatan preokret.


Domaćin je u 65. i 78. minutu dva puta uspeo sam da pogodi svoju mrežu. Prvi je to učinio Gabrijel Paulista, a potom i Musaćio, nakon čega se sve promenilo na terenu. Barsa je ušla u svoj ritam i nakon majstorske akcije u 83. minutu došla do sva tri boda. Odlični Buskets je sjajno prebacio kompletnu odbranu rivala, Fabregas je loptu glavom spustio do Mesija i spasa za Asenha nije bilo.

2024 © - Vesti online