Nedelja 27.04.2014.
21:22
blic.rs

RTV Pink rekla ''Grandu'' doviđenja

Nisu više na ''Pinku'': ''Zvezde Granda''
 

Od petka, 2. maja, sa programa će biti skinut svaki program koji ima veze sa produkcijskom kućom Saše Popovića i Lepe Brene, a velika je verovatnoća da će ''Pink'' baš tada emitovati “Bravo šou“, navodi ''Blic''.

''Ugovorom između ove dve kuće predviđeno je da se „Grandove“ emisije na ružičastoj televiziji emituju do 15. septembra 2015. godine, ali Mitrović je odlučio da prekine saradnju a da ih i ne obavesti'',  kaže izvor beogradskog lista.

''Blic'' je pokušao da dobije potvrdu od čelnika produkcijske kuće, ali oni nisu bili voljni da komentarišu ove navode. Novinari lista zvali su i ''Pink'', ali se njihov portparol nije javljao na pozive niti je odgovarao na poruke.

Saša Popović i Lepa Brena prodali su 51 odsto ''Grand produkcije” kompaniji “KKR Investment“, koja je kupila i kablovski sistem SBB. Samim tim, na SBB-u je od sredine marta počela sa emitovanjem TV ''Grand'', a uskoro se očekuju još dva ''Grandova'' kanala. Ugovorom je bilo predviđeno da se na ''Pinku'' do septembra 2015. godine emituju emisije ''Grand šou'', ''Grand parada'' i ''Zvezde Granda''.

2024 © - Vesti online