Nedelja 27.04.2014.
10:29
Blic

"Neću da krijem, volim Cecinog brata"

Na Farmi shvatila da je zaljubljive prirode: Sara

Sara Trajanović se izgleda skrasila u naručju Cecinog brata od ujaka Milana Marinkovića. Posle nekoliko meseci veze, Milan je Saru upoznao sa sestrom, kao i sa celom porodicom. Ona kaže da je to za nju bilo čarobno veče.

- Milan i ja smo nekoliko meseci u vezi, ali to smo obelodanili tek kada smo postali sigurni u emocije. On zrači plemenitošću i razumevanjem, uliva mi snagu. Budući da sam upoznala celu familiju a ne samo Cecu, videla sam da je to njihov genetski kod jer su svi divni ljudi, kaže Sara i ističe da ju je Ceca oduševila neposrednošću.

- Zadovoljstvo mi je što sam je upoznala i uverila se u njenu srdačnost i mnoštvo kvaliteta koje retko ko ima. Bogatija sam za jednog iskrenog prijatelja, rekla je Sara i ističe da nerado govori za medije "jer o njoj vlada pogrešno mišljenje".

Međutim, ne poriče da je i sama doprinela tome naglim promenama partnera.

- Da sam zaljubljive prirode, shvatila sam na "Farmi" (tek??). Mlada sam ušla u ozbiljnu vezu koja je trebalo ili da se okonča ili da rezultira brakom. Izgleda da se zaljubim u ono što bih volela da osoba poseduje i kad se uverim da je to samo iluzija, odmah se odljubim, iskrena je Sara.

2024 © - Vesti online