Subota 26.04.2014.
18:32
Beta

Mrđa: Nema razloga za paniku

Dragan Mrđa i Vojislav Stanković

Fudbaler Crvene zvezde Dragan Mrđa rekao je da su se on i njegovi saigrači dogovorili da ne razmišljaju o večerašnjem porazu od Partizana od 2:1.

"Dogovorili smo se da više nećemo da razmišljamo o ovoj utakmici. Jednostavno ćemo da je zaboravimo. Imamo tri boda više, bolji smo u međusobnom duelu i nema razloga za paniku", rekao je Mrđa novinarima.

Partizan je pobedio sa 2:1 golom u 90. minutu, a Zvezda nije uspela da iskoristi dva penala.

"Bilo je psihički jako teško da se vratimo posle dva promašena penala. Uspeli smo ipak, ali posle toga smo nesrećno primili drugi gol, kome mislim da je prethodio faul nada mnom", rekao je Mrđa.


Kapiten Nenad Milijaš kazao je da je sigurn najteže Milošu Ninkoviću i Nikoli Mijailoviću, koji su promašili penale.


"Utakmica je bila baš teška i nedopustivo je da se promaše dva penala u 'večitom' derbiju. Ninkoviću i Mijailoviću je najteže, mnogo su želeli da postignu golove. Kada je u pitanju borba za titulu i dalje smo u dobroj situaciji", rekao je Milijaš.


Aleksandar Kovačević je kazao da tim i nije zaslužio bolje posle dva promašena penala.

"Nismo ovo očekivali. Nismo ni zaslužili bolje posle dva promašena penala, ali šta da se radi. Ovo ne može i ne sme da nas uzdrma", rekao je Kovačević.

Darko Lazović je kazao da je tim platio cenu tome što se zatvarao.

"Težak poraz. Mnogo smo se zatvorili, možda i nesvesno. Dok smo napadali sve je bilo u redu, ali kad smo se zatvorili, oni su dolazili do šansi i na kraju su nam dali gol. Dovoljna su nam tri pobede za titulu, ali ovaj poraz je baš težak", rekao je Lazović.
 

2024 © - Vesti online