Subota 26.04.2014.
17:17
Beta

Partizan: Laž da planiramo prekid večitog derbija!

Navijači Partizana su na kratko prekinuli prethodni večiti derbi na "Marakani"

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da su se u medijima pojavile dezinformacije oko toga da će u dogovoru sa svojim navijačima prekinuti 146. "večiti" derbi kako bi se poremetili takmičarski ciljevi crno-belih i stvorila negativna atmosfera među igračima i stručnim štabom.


"Kako smo danas u potpunosti usmereni na odigravanje ove za nas veoma važne utakmice svim lažima i deziformacijama bavićemo se po završetku večerašnje utakmice. Ove dezinformacije plasirane su kako bi se poremetili naši takmičarski ciljevi i kako bi se stvorila negativna atmosfera među igračima i stručnim štabom FK Partizan", navodi se u saopštenju.


Pojedini beogradski mediji danas su preneli da fudbalski klub Partizan u dogovoru sa svojim navijačima namerava da prekine 146. derbi Partizana i Crvene zvezde, koji se igra od 19 časova u Humskoj. Takve navode demantovao je i predsednik crno-belih Dragan Đurić.


Partizan je istakao da je kao organizator preduzeo sve zakonske mere kako bi se utakmica odigrala u sportskoj atmosferi.


"Povodom tesktova koji su se pojavili u medijima, a koji se odnosi na navodni prekid utakmice, FK Partizan se kao organizator u potpunosti ograđuje od tih tekstova, odnosno dezinformacija koje su se pojavile u sredstvima javnog informisanja", navodi se.
 

2024 © - Vesti online