Subota 26.04.2014.
16:50
Beta

Murinjo: Nema razloga za brigu, ne idem u Junajted

 Trener Čelzija Žoze Murinjo
 

Portugalski trener je, naime, i prošle godine pominjan kao naslednik Aleksa Fergusona, ali se umesto toga klub odlučio da ispoštuje preporuku legendarnog menadžera i angažuje Dejvida Mojesa.

Murinjo je naveo da je posvećen sadašnjem klubu, koji je i dalje u trci za titulu prvaka i u Premijer ligi i u Ligi šampiona. Na pitanje da li navijači Čelsija imaju razlog za zabrinutost, Murinjo je odgovorio odrično.

"Naravno da ne. Ja i ne znam kako neko uopšte to može i da pomisli. Otišao sam iz Reala da bih došao u Čelzi i potpisao sam ugovor na četiri godine. Nema razloga da se brine o meni jer ja ne želim da odem. Ostaću u klubu sve dok me klub želi. Ne postoji neki drugi posao koji bi mogao da me odvoji od Čelzija", rekao je Murinjo, a prenose britanski mediji.

Čelzi je drugi na tabeli Premijer lige sa pet bodova manje od prvoplasiranog Liverpula, a upravo sa "crvenima" igra u narednom kolu. Murinjo je ranije ove nedelje rekao da će na toj utakmici odmarati igrače iz prvog tima za revanš polufinala Lige šampiona protiv Atletika iz Madrida. 

"Želim da pobedimo u nedelju. Ići ćemo na pobedu. Niko ne ide na utakmicu da bi izgubio. Ako sačekate do nedelje, videćete ekipu", rekao je Murinjo.

2024 © - Vesti online