Subota 26.04.2014.
15:44
mozzartsport.com

Ne zna se ko će na klupu Junajteda, ali se zna ko sigurno neće

 Pep Gvardiola i Karlo Anćeloti
 

Jedan od onih koji to mogu je Karlo Anćeloti, ali šef stručnog štaba madridskog Reala ne želi da napusti Santjago Bernabeu.
"Trenutno sam veoma srećan što mogu da radim za najbolji klub na svetu. Veoma poštujem Mančester junajted i bio sam razočaran zbog Mojesa, ali moje mesto je ovde", rekao je Anćeloti.

Opcija je bio i Pep Gvardiola koji se po drugi put našao na udaru Franca Bekenbauera, ali i celokupne fudbalske javnosti zbog stila igre minhenskog Bajerna. Ipak to nije pokolebalo Katalonca, i on neće sam napustiti bavarskog giganta.
“Recite ljudima u Engleskoj: Nema šanse. Potpisao sam na tri godine. Ja sam ovde i ja sam Bajernov i želim još dve godine kako bih obavio posao. Osvojili smo Bundesligu, ali osećam da možemo još da napredujemo. Znao sam španski stil fudbala perfektno, ali mi nije bilo lako da dođem u Nemačku i promenim kulturu i stil. Mislim da mi treba još vremena kako bih osetio da je ovo stvarno moj tim. Želim da ostanem ovde jer mi je prijatno, a i ljudi su pravi džentllmeni”, rekao je Gvardiola.

Pre njih je i Jirgen Klop odbio "crvene đavole" i to zato što je zaljubljen u Borusiju iz Dortmunda.

2024 © - Vesti online