Subota 26.04.2014.
09:05
Beta

Vujošević: Težak poraz, tek ćemo videti posledice

 Trener Partizana Duško Vujošević
 

"Čestitam Cedeviti na pobedi, oni su više bili tim od nas, mi smo imali više šuta za tri nego za dva poena. Smejali smo se što neki drugi igraju tako, da bismo mi odigrali najvažniju utakmicu na takav način", rekao je Vujošević.

Partizan je izgubio od Cedevite rezultatom 81:79, trojkom u poslednjoj sekundi utakmice polufinala završnog turnira Jadranske lige. Ne samo što neće odbraniti titulu u regionalnom takmičenju, već naredne sezone neće igrati ni u Evroligi.

"Loše smo počeli, ali smo polako stigli i umesto da to bude opomena... Na 11 razlike smo imali tri faula do bonusa, nismo iskoristili tu situaciju kada se utakmica lomi. Jako težak poraz za Partizan, videćemo koje će posledice da budu", kazao je Vujošević.

Cedevita je pobedila šutom Nolana Smita u poslednjoj sekundi.

"Sad neko može da kaže 'srećno je ubacio', dobijali smo mi još srećnije nego ovo, imali smo utakmicu pod kontrolom, stvar je bila tehnike da se završi utakmica", rekao je trener Partizana.

Na pitanje izveštača iz Hravtske da li je možda u pitanju karma jer su hrvatski klubovi i reprezentacija dosta puta gubili na ovakav način, Vujošević je naveo da možda ima i toga, ali da ima i u igri Cedevite.

"Ima u nešto u karmi, ali ima i u tome što je Cedevita tim koji u egal utakmici može da da koš. Bili su rasterećeniji, igra na gostujućem terenu, manje je zavisan od ovakve utakmice kada je u pitanju egzistencija. Kada se spustilo ispod 11 plašio sam se ovakavog kraja", završio je Vujošević.

2024 © - Vesti online