Petak 25.04.2014.
11:11
Blic

Ako se razvedu, podeliće 210 miliona dolara

Nije ostalo ljubavi ali jeste "brdo love": Adrijana Lima i Marko Jarić  

Brazilska manekenka Adrijana Lima i bivša NBA zvezda Marko Jarić, o čijem razvodu bruje svetski mediji, u najvećim nekretninama, u svojim firmama i na računima u bankama zajedno imaju oko 210 miliona dolara, koje će uskoro morati da podele na ravne časti s obzirom na to da nisu potpisali predbračni ugovor.

Jarić je više od tri puta bogatiji od Lime (160 miliona dolara), dok Adrijana ima nimalo zanemarljivih 50 miliona zelenih novčanica. Čuvena Brazilka je jedino zarađivala baveći se modelingom širom sveta i kao članica čuvenih “Viktorijinih anđela”, dok je njen suprug, osim što je bio dobro plaćen igrajući košarku, dosta inkasirao baveći se privatnim biznisom.

Vratila se Leniju Kravicu?

Nakon što su počele glasine o razvodu sa Markom, mediji su ponovo počeli da povezuju Adrijanu sa Lenijem Kravicom.
Lima je počela da se zabavljala s ovim muzičarem 2001, verili su se dve godine kasnije, a atraktivna manekenka se pojavila u njegovom spotu za pesmu „Yesterday is gone“. Samo godinu dana nakon objavljivanja muzičkog videa njih dvoje su raskinuli.

Po okončanju sportske karijere (samo u NBA ligi zaradio je više od 40 miliona dolara), Marko se intenzivno posvetio građevinskom biznisu i prodaji nekretnina. Godinama uspešno vodi agenciju za nekretnine i investicije “Gramercy Real estate” u Monaku, a već pet godina je član izvršnog odbora grupe “Orchid”, koja ima lanac restorana po Americi. Osim toga, spekuliše se da i u Srbiji godinama u ugostiteljstvu posluje kao čovek iz senke.

Strast prema modi Marko je pokazao tako što je pre devet godina postao suvlasnik italijanskog brenda “Macchia J”. Osim toga, on je partner popularnog sajta “Younghollwood”, koji se bavi proizvodnjom i prodajom video i foto materijala o svetskim zvezdama.

Sa druge strane Lima je najviše zaradila 2007. i 2008. godine (9,5 miliona dolara). Ona je tada zauzela četvrto mesto na “Forbsovoj” listi najplaćenijih modela sveta. Nakon toga godišnje je zarađivala u proseku 7,5 miliona dolara.

2020 © - Vesti online