Utorak 22.04.2014.
21:32
mozzartsport.com

Livaja otpisan u Bergamu

 

Izvinjenje nije urodilo plodom i čelnici Atalante su izgubili strpljenje sa problematičnim Markom Livajom. Hrvat je prošle nedelje imao oštar sukob sa navijačima svog kluba preko "Fejsbuka", usledilo je uobičajna priča o mladom, uzavrelom temperamentu koji je uči na svojim greškama, ali čelnici kluba iz Bergama pokazali su da nisu kao drugi koji su spremni da trpe takvo ponašanje od strane preplaćenih klinaca.


Epilog priče je da se napadač vratio u rodni Split gde leči povredu Ahilove tetive, klub će morati da plati kaznu zbog izgreda sa utakmice, ali će ta suma verovatno doći iz Livajine plate. Jedno je sigurno, kontroverzni fudbaler više nikada neće nositi dres Atalante, kluba koji je vlasnik polovine njegovog ugovora. Inter poseduje drugu polovinu, ali izveštaji iz Italije govore da je bivši napadač Hajduka iz Splita nije poželjan ni u Milanu, niti bilo gde u Italiji, što je i logično imajući u vidu da je navijačima rekao da su "italijanska kopilad".


Špic koji je ove sezone dao četiri gola ipak nije odustao od svoje karijere na Čizmi, pa je sinoć na svom fejsbuk profilu ostavio sledeću poruku.
"Hvala vam na porukama podrške. Privrženost bojama koje nosim, i privrženost navijačima Atalante nikada nije dovođena u pitanje. I ja ću to dokazati čim se izlečim", napisao je Livaja.

2024 © - Vesti online