Utorak 22.04.2014.
12:26
telegraf.rs

Dovedi Fejsu i titula je zagarantovana!

Ljubomir Fejsa
 

Dovedi Fejsu radi titule! Neverovatno deluje podataka da Ljubomir Fejsa, reprezentativac Srbije od dolaska u Partizan 2008. godine zna samo za šampionske titule! Zaključno sa trofejom koji je podigao u nedelju uveče, Fejsa je osvojio šestu šampionsku titulu sa trećim klubom, i po tome je verovatno fenomen u svetu fudbala! Istina, statistički bi možda mogla da mu se upiše i sedma, pošto je u tekućoj sezoni odigrao i jednu utakmicu za Olimpijakos, koji je takođe osvojio šampionsku titulu u Grčkoj!

Dolazak u Benfiku uoči prošle sezone mogao je da nasluti da će lisabonski “orlovi” prekinuti višegodišnji post sa šampionskm titulama, jer je tu čovek talija za titule, ali se o ovome nije pričalo dok i matematički portugalski gigant nije postao najbolji u zemlji po 33. put.


Zanimljivo, Fejsa je tri titule osvojio sa Partizan, zatim je dva šampionska pehara podigao kao igrač Olimpijakosa, sad je dodao još jedan, u Portugaliji. Vezista je u dosadašnjoj karijeri bio bez pehara samo kao igrač Hajduka iz Kule, uoči dolaska u Humsku. Fejsa prema sajtu transfermarket 4,5 miliona evra, a ubuduće ukoliko neki klub bude želeo da ga angažuje, moraće da uzme u obzir i tu čudnu magiju kojom Ljuba privlači trofeje.

2024 © - Vesti online