Ponedeljak 21.04.2014.
14:55
kurir-info.rs

Stanija se leči od selfija

Odlučila da odmori od svega, nedostupna za sve osim za prordicu: Stanija
 

Posle negativne energije i loših stvari koje je doživela od ljudi koji je mrze, ugasila je telefon i nedostupna je za sve sem za porodicu.

"Želi da se odmori od svega! Pošto je napustila Srbiju i otputovala u Ameriku Stanija je rešila da napravi još neke promene u svom životu.Isključila je telefon i trenutno je nedostupna za sve, sem za svoju porodicu. U poslednje vreme je doživela mnoge ružne stvari i napade od strane osoba koje je ne vole, pa je rešila da u Americi okrene novi list. Tamo je čeka posao i želi da se vrati u normalu. Upravo zbog toga je rešila da isključi telefon na neko vreme, a primetno je i da se slabije oglašava na društvenim mrežama. Ima veliku želju da povrati pozitivnu energiju koju je izgubila dok je boravila u Srbiji i zbog svega što joj se dešavalo u poslednje vreme", otkriva izvor.

Fanove će o Stanijinim aktivnostima u Americi obaveštavati njen PR tim

"Ovo je pravi trenutak da odem iz Srbije. Pobegla sam od svakodnevnog ludila da se odmorim, uživam i napunim baterije", rekla je Stanija pred put za Kuri. Pored toga što je odlučila da život dovede u red, starleta se sklonila i od zlonamernih komentara upućenih na njen račun. A možda će u Americi pored posla naći i ljubav.

Međutim, neće nas Dobrojevićeva potpuno isključiti iz njenog života jer će nas njen PR tim redovno obaveštavati o njoj i kačiti njene slike.

Kuku, ode Stanija - da radi!

"Iako je Stanči odlučila da se povuče i maksimalno posveti svom životu u Americi jer joj tako trenutno najviše prija i odgovara, mi smo tu da vas i dalje obaveštavamo šta se dešava i obradujemo njenim fotografijama. Stanija PR Team", piše na Fejsbuk stanici.

2022 © - Vesti online