Subota 19.04.2014.
20:03
mozzartsport.com

Iz Zvezde je otišao za džabe, a Valensija sada nudi milion i po evra!

Evandro Goebel (u sredini)
 

Dres Crvene zvezde nosio je od 1. decembra 2010. pa sve do početka prošle sezone. Iako su ga mnogi zvali Maestro, nikada nije u potpunosti pokazao pravi potencijal u klubu sa Marakane. A onda je, pred kraj prelaznog roka, leta 2012. godine usledio poziv Estorila, koji prosto nije mogao da odbije. A tada počinje sjajna fudbalska priča Evandra Goebela, koja bi ovog jula mogla biti krunisana odlaskom u jednu od najjačih liga sveta!


Naime, prema pisanju portugalskog lista A Bola, za usluge nekadašnjeg mladog reprezentativca Brazila zainteresovana je Valensija, kojoj nisu mogle da promaknu dobre partije koje Evandro pruža, posebno ove sezone. Evandro je ove sezone upisao čak devet pogodaka i jednu asistenciju, najbolji je strelac ekipe, a mrežu je tresao i protiv Sportinga i Porta, što ga je najviše i preporučilo Slepim miševima.


A Bola ga opisuje kao "ključnog igrača Estorila i jednog od najzaslužnijih za trenutnu poziciju na tabeli". Estoril je trenutno četvrtoplasirana ekipa Primeire i gotovo sigurno će naredne sezone igrati Ligu Evrope. Prema poslednjim informacijama, Valensija je za Brazilca spremna da izdvoji oko 1.500.000 evra. A iz Zvezde je otišao kao slobodan igrač...

2024 © - Vesti online