Subota 19.04.2014.
19:43
mozzartsport.com

Uteha za lošu sezonu: Junajted na pragu potpisivanja ugovora vrednog 730 miliona evra!

 

Fudbaleri Mančester junajteda moraće da zaborave aktuelnu sezonu što pre kako bi se na vreme stabilizovali i naredne sezone pojurili plasman u Ligu šampiona, ili se ozbiljnije uključili u borbu za titulu. Nedavno smo vam pisali o tome kako Dejvid Mojes želi da proda gotovo ceo tim fudbalera koji su, u ovom trenutku višak, a klub je sada na pragu realizacije jednog izuzetno unosnog sponzorskog ugovora koji bi trebalo da dođe kao uteha za seriju loših rezultata...


Naime, prema pisanju lista Manchester Evening News, Junajted će obnoviti saradnju sa Najkijem, koji od 2002. godine radi sve garniture dresova, a prema odredbama novog ugovora, Đavoli bi zaradili oko 730 miliona evra (600.000.000 funti).


Time bi Mojes od braće Glejzer dobio gotovo 150.000.000 evra za transfere tokom leta što bi, reklo bi se, bilo sasvim dovoljno da se "osveži" sastav. Podsetimo, Junajted već nekoliko meseci motri na nekoliko sjajnih mladih igrača, među kojima su Toni Kros, Erera iz Atletik Bilbaa, Mangala iz Porta i Sportingov Karvaljo.

2024 © - Vesti online