Subota 19.04.2014.
11:50
mozzartsport.com

Drogba: Najteže bitke su bile sa Vidićem, Karagerom i Ferdinandom!

Didije Drogba
 

Čovek koji je najzaslužniji što London konačno ima osvajača Lige šampiona, fudbaler koji je imao sve: snagu, šut, igru glavom, tehniku i neverovatnu sposobnost da rešava velike utakmice, četvrti najbolji strelac Čelzija u istoriji, sto golova u Premijer ligi - Didije Drogba, A kada "zver" sa ovakvim pedigreom upitate ko mu je tokom karijere pravio najveće muke na terenu odgovor ima veliku težinu. Igrač iz Obale Slonovače ne može da izdvoji nikoga iz premijerligaškog tria Karager, Vidić, Ferdinand.
"To je veliko pitanje. Volim da ocenjujem igrače sa kojima sam igrao više puta. Ako igram protiv nekog jednom, on može imati dobar ili loš dan, tako da je teško proceniti. Odbrambeni igrači koji su pružali dobru borbu i sa kojima je uvek bilo dobro nadmetanje su Džejmi Karager, Nemanja Vidić i Rio Ferdinad. Oni su bili dobri defanzivci, ali si pritom i igrali fer. Uvek sam morao da razmišljam nedelju dana pre meča kako da postignem gol, morao sam da puno vremena posvetim pripremi", rekao je napadač Galatasaraja.


Vidić i Ferdinand su pre nekoliko sezona bili glavni razlog zašto je odbrana Mančester Junajteda oborila rekord po vremenu bez primljenog gola, ali njihova saradnja će se završiti ovog leta jer Srbin prelazi u Inter. Džejmi Karager se prošle godine penzionisao i definitivno će biti nepravedno ako Liverpul bez njega konačno osvoji titulu.

2024 © - Vesti online