Subota 19.04.2014.
13:21
Alo

Zorica: U "Velikog brata" preko kreveta

Ovako je Zorica zavodila svog dečka dok su bili u "Parovima"

Tošić joj je dao nepristojnu ponudu, navodeći da ima veze u produkcijskoj kući "Emotion". Zorica objašnjava da ju je sa Tošićem upoznao bivši dečko koji živi u Švajcarskoj i tada joj je on ponudio učešće u rijalitiju.


"Nekoliko puta smo se videli na kafi i on je stalno pričao kako u 'Emotion' postoji neki lobi protiv mene i kako će mu biti veoma teško da me ubaci u taj rijaliti", kaže Zorica.


"Dan pre nego što je trebalo da odemo na sastanak sa Aleksandrom Miljušem, producentom 'Velikog brata', on me je pozvao i predložio da dođe kod mene, navodno da napravimo 'strategiju' razgovora", objašnjava ona.


Zgodna brineta poslala mu je poruku i rekla da ne računa da će među njima biti nešto više. Uvređeni Tošić napisao je: "Upravo sam se pomirio... Istina je da bih učinio sve za to i iscimao sam se ovih dana oko toga, ali kad neće, neće...Ti se samo pomiri da ima mnogo lepših i mlađih i atraktivnijih od tebe svaku noć... Ali iz nekog razloga hteo sam tebe da kresnem..Jbg...Pozzz".


Sa druge strane, Tošić je izjavio da ne poznaje Zoricu i da nema nikakve veze sa "Velikim bratom". Producent "Velikog brata" Miljuš kaže da je u pitanju dezinformacija.

2024 © - Vesti online