Petak 18.04.2014.
20:09
mozzartsport.com

Novi Pazar: Vulin je izazvao problem!

 

Pazarci se stoga ne žale ni na kasniji penal za Darka Lazovića jer on nije odlučio meč, ali smatraju da su ih arbitri sprečili u nameri da se vrate u meč pošto duel Marka Petkovića i Edina Selimovića nisu okarakterisali kao prekršaj defanzivca Zvezde za najstrožu kaznu.
"Posle pregledanih snimaka se ispostavilo da su naše tvrdnje tačne i da smo i ovog puta, kao i u više navrata ove sezone, drastično oštećeni. Nije nam dosuđen čist jedanesterac i dosuđen nam je nepostojeći ofsajd što je direktno uticalo na konačan ishod meča. Tražićemo izuzeće cele sudijske ekipe koju predvodi Jovanetić", navodi se u saopštenju Pazaraca.

Klub iz Novog Pazara se osvrnuo i na sukob njihovih pristalica sa navijačima Crvene zvezde po završetku prvenstvene utakmice ocenivši da je najveći krivac za nerede ministar Aleksandr Vulin, koji je na meč došao u majici sa parolom "Gračanica čeka titulu".
"Maksimalno smo se potrudili da organizacija meča bude bez propusta, iako je cela javnost očekivala incidente. Najveći problem je nastao kada je publika počela da napušta tribine i kada je ministar bez portfelja u tehničkoj vladi zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin, sa četiri pripadnika žandarmerije, preko terena došao do navijača Crvene zvezde što je iziritiralo publiku koja je počela da lomi stolice. Naša publika je pokazala da ceni prave vrednosti pozdravivši legendu fudbala Dragana Džajića".

2024 © - Vesti online