Petak 18.04.2014.
17:34
mozzartsport.com, zurnal.rs

Nikolićev rat sa sudijama košta 400.000 dinara!

 Trener Partizana Marko Nikolić
 

Od početka prolećne sezone Marko Nikolić proziva arbitre. Često sa pravom jer je i Odbor za analizu suđenja ocenio da su „ljudi u crnom“, nekoliko puta oštetili njegov Partizan. Ipak, takvo ponašanje je stiglo na naplatu. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Nikolića čak 400.000 dinara zbog komentarisanja suđenja na dve utakmice, prenosi "Sportski žurnal", ali ne navodi o kojim utakmicama je bilo reči.

Ipak, jasno je da je jedan od susreta posle kojeg je Nikolić ispoljio gnev bio derbi sa Vojvodinom, posle kojeg se obrušio na Darka Bogdanovića rekavši da sudija iz Kraljeva „nije osoba, već je ispod ljudskog nivoa“.

Drugi sporni meč je, po svoj prilici, duel sa Slobodom u Humskoj 1, kada je šampion zakinut za jedanaesterac posle prekršaja nad Petrom Škuletićem, a Marko Nikolić posle toga meča rekao da ne pristaje da ćuti.

Inače, "Sportski žurnal" prenosi da je Disciplinska komsija FSS Nikolića kaznila i uslovno, što znači da bi u slučaju da nastavi da komentariše suđenje mogao da se suoči sa zabranom vođenja ekipa na jednom meču.

2024 © - Vesti online