Petak 18.04.2014.
15:00
Beta

Šervud: Real je jeftino kupio Bejla

 Geret Bejl
 

"Njegov transfer sada izgleda tako jeftino. Ako će Bejl Realu doneti Ligu šampiona, a čini se da hoće, onda je Real napravio dobar posao", rekao je Šervud, preneli su britanski mediji.

Bejl je prošle godine, poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka, iz Totenhema prešao u Real za rekordnih 100 miliona evra. On je u sredu doneo pobedu Madriđanima u finalu nacionalnog kupa protiv Barselone (2:1). Šervud je rekao da je SMS porukom čestitao 24-godišnjem napadaču na prikazanoj igri u finalu, ali je kroz osmeh dodao da mu Bejl nije odgovorio na poruku.

Totenhem ove sezone postiže nešto slabije rezultate, nalazi se na šestom mestu na tabeli i gotovo sigurno neće uspeti da izbori mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Dajte mi Gereta Bejla i mislim da bismo bili ozbiljniji kandidati za osvajanje prva četiri mesta u Premijer ligi ove sezone. On je prošle godine od 21 dao osam pobedonosnih golova za Totenhem i imao je devet asistencija. Kada biste taj učinak uračunali, sada bismo bili u drugačijoj situaciji", rekao je Šervud.

"Želeo je da ode iz Totenhema. Kada fudbaler želi da napusti klub, veoma je teško zadržati ga. Osim ako niste Liverpul, naravno", dodao je Šervud.

2024 © - Vesti online