Četvrtak 17.04.2014.
22:16
Beta

Nikolić: Najbolja igra ove polusezone

Ima razloga za zadovoljstvo: Marko Nikolić 

Svakom navijaču besplatna ulaznica do kraja sezone!

Utakmici na stadionu Partizana prisustvovalo je oko dve hiljade ljudi.

"Da se ja pitam i da mogu nešto da utičem, svakog od gledalaca koji su bili danas bih nagradio da do kraja sezone dobiju besplatne ulaznice", rekao je trener Partizana.

"Ovo je možda najtečnija i najbolja igra Partizana ove polusezone. Organizacija je bila skoro perfektna u svakom minutu, dobar presing po čitavom terenu, akcije, šanse... Ako moram da tražim zamerku onda je to ponovo realizacija, imali smo dosta šansi i situacija", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice u Beogradu.


Partizan je kao domaćin golovima Saše Ilića i Petra Škuletića sa 2:0 savladao Jagodinu u 24. kolu Super lige Srbije i tako zadržao tri boda zaostatka za liderom na tabeli Super lige Crvenom zvezdom.


"Igrali smo pametno i tečno, i ovo je model. Nikoga ne treba da hvata nervoza, pa ni našu publiku. Ne smemo sebi da dozvolimo luksuz da gubimo glavu ni u jednom trenutku. Ovo je Partizan kakav treba da bude", kazao je Nikolić.


On je naveo da će tokom narednih dana više znati da li će povređeni Milan Lukač i Danko Lazović igrati na sledećoj utakmici za Partizan, ali da postoji velika šansa da budu u timu.


Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da je Partizan odigrao odlično i zasluženo pobedio njegovu ekipu.


"Partizan je odigrao odlično i apsolutno zasluženo pobedio. Bio je u svim segmentima bolji od nas. Nisu nam dozvolili da dođemo do igre, nismo imali ni pas ni prilike. Uspeli smo da se odbranimo u prvom poluvremenu iako je visio gol u vazduhu, a oni su poveli iz možda najslabije šanse na utakmici i posle toga bili mirni. Ovo je veliko iskustvo, moraćemo da izvučemo pouke", rekao je Dodić.


Partizan će u sledećem kolu gostovati Napretku u Kruševcu, dok će Jagodina dočekati ekipu Rada.  

2024 © - Vesti online