Četvrtak 17.04.2014.
15:00 >> 18:29h
Beta

Ana Ivanović: Biće teško, ali verujem u pobedu

Selektor Dejan Vraneš, Ana Ivanović i Jovana Jakšić

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je danas da Fed reprezentaciju Srbije očekuje težak meč protiv Rumunje, ali da veruje u pobedu.

"Očekuje nas težak duel za opstanak u Svetskoj grupi. Rumunke su jake protivnice, Simona Halep je u sjajnoj formi, ali mislim da borbenšću i timskim duhom možemo da pobedimo", rekla je Ivanovićeva na konferenciji za novinare.

Ivanovićeva je rekla da se oseća odmorno, i da joj je ova pauza između turnira koristila da se oporavi od povrede koja je već dugo muči.

"Osećam se bolje. Dugo me je mučila povreda sa leđima i kukom, još od Australijan opena... značilo mi je da budem kod kuće, da se oporavim i odmorim. Nadam se da će ovo biti dobar vikend za nas", rekla je Ivanovićeva.

Srpska teniserka je dodala da nije imala prilike da dovoljno vežba na šljaci ove godine, ali se nada da će brzo uspeti da se prilagodi.

"Sada je sezona na šljaci, sve je brzo došlo, nisam imala vremena da dovoljno treniram na šljaci, ali volim da igram na toj podlozi, i mislim da imam dovoljno vremena da uđem u ritam", rekla je Ivanovićeva.

Selektor srpske Fed reprezentacije Dejan Vraneš rekao je da se teniserke vredno spremaju, i da veruje da će biti spremne za duel sa Rumunkama.

"Ivanovićeva je danas stigla, Jakšićeva juče, sada je tim kompletan. Juče nismo mogli da treniramo napolju zbog loših vremenskih uslova, ali danas je već bolje, i nadam se da će devojke uspeti dobro da se spreme, i da se adaptiraju na ove uslove", reko je Vraneš.

Duel između Srbije i Rumunije za opstanak u Svetskoj grupi 2, igraće se narednog vikenda u Bukureštu. 

2022 © - Vesti online